Podzimní čtení

Tak a už je tu podzim!                                          To to rychle uteklo co? Léto už je pryč a přichází období dešťů, chladných rán a padajícího listí.    Ale mysleme pozitivně! Podzim má přece svoje výhody! Listí stromů se zbarví do krásných barviček, které pak cestou obdivujeme.               To za trochu deště stojí ne? Nebo můžeme pozorovat veverky, co si pomaloučku dělají zásoby na zimu. Jednu takovou veverku občas pozoruju z okna třídy. Máme tam před školou velký jedlý kaštan (na latinské názvy stromů se mě vážně neptejte..) a ta veverka běhá hned vedle oken po větvích.  Co vám mám říkat..                  Atrakce dne. 

                                   Další pozitivní věc na podzimu?  Horké nápoje ;)                Miluju horkou čokoládu, nebo voňavý teplý čajíček. A co teprve horký džus a dobrá káva! Takové pití přes léto často nepijeme. Ještě s teplým hrnkem si pak vlezeme do postele, zachumláme se pod deku a vytáhneme naše  nejlepší podzimní společníky: knížky! 

Za chviličku přijde zima a Vánoce!!!
Už teď běží v televizi reklama na vánoční Coca-Colu 
(taky je máte rádi? I když mám asi radši tu na Kofolu- "Já nemusím, já už ho vidím" ). No každopádně s čokoládovými mikuláši, anděli a čerty se v supermarketech nešetří. Některé obchody mají pro jistotu vánoční ozdoby vystavené už v červnu. 
Krásný podzim přeje Ella ;)
SHARE

Unknown

Zdraví Vás Ella! Vášnivá čtenářka a malířka. Milovnice horké čokolády a nekonečných seriálů...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 komentářů:

  1. Podzim je mé nejmilovanější období! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluju podzim hlavně kvůli barvám. Jinak bych asi brala víc tepla a sluníčka ;)

      Vymazat

„Květiny a knihy jsou pro mnoho lidí právě tak nezbytné jako denní chléb.“
- Honoré De Balzac

Ella xo. Používá technologii služby Blogger.