Filmy - nové trailery!

Zdraví vás Ella!

Tentokrát s dobrými zprávami, protože... jsou tu filmové adaptace!! Vypadá to, že se v poslední době s akčními filmy podle knih roztrhl pytel. Upřímně nevím, na který se těším víc. Rozhodně všechny musím vidět! Poslední díl Hunger Games si přece nemůžu nechat ujít! Na poslední díl Divergence se těším jen tak napůl... Ten konec knihy mě zničil. První díl Labyrintu se mi jako film moc líbil, ale knihy jsou pro mě zatím záhadou, takže netuším jak se druhý díl bude vyvíjet... Mám je na seznamu PŘEČTI SI. A když jsem u knih, které hodlám přečíst, tak k nim musím přidat Pátou vlnu. Ten trailer mě šíleně nalákal a i celkově se mi anotace příběhu líbí. No, posuďte sami, jestli mezi trailery máte svého favorita ;) 


The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

 

Válka mezi 13. krajem a dříve všemocným Kapitolem pokračuje. Po dobytí 2. kraje, který byl využíván jako zdroj vojenské síly Kapitolu, zbývá už jen Kapitol sám. Katniss se během bojů rozhodne vydat se na vlastní pěst, spolu s dalšími vítězi Hladových her, do samého centra Kapitolu, aby vyhledala prezidenta Snowa a pomstila se mu za vše, co jí a jejím přátelům kdy udělal. Ale Katniss netuší, že zrada číhá ve vlastních řadách.





The Divergent Series: Allegiant


Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala...



Maze Runner: The Scorch Trials

 

Když Thomas a jeho kamarádi dokázali uniknout z vražedného labyrintu, doufali, že se dokážou vrátit ke svým starým životům. Nemohli se ale splést víc. Místo svobody je čekal pouhý postup do druhé fáze zkoušky připravené organizací Z.L.S.N. Pro Thomase a ostatní přeživší Placery z labyrintu tak běhání zdaleka nekončí. Jejich další útěk je zavede na Spáleniště, nejvíce sežehnutou část planety, krajinu plnou nepředstavitelných překážek. Sluneční erupce sežehly Zemi na popel a proměnily ji v pustinu. Světové vlády se zhroutily – a s nimi i řád a právo. 




The 5th Wave

 

Šestnáctiletá Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) se snaží přežít ve světě, který byl zdevastován mimozemskou invazí. Ta už stihla zabít velkou část obyvatelstva a srazila lidstvo zpět do doby kamenné.





Který film vás nalákal? Četli jste už knihu?

SHARE

Unknown

Zdraví Vás Ella! Vášnivá čtenářka a malířka. Milovnice horké čokolády a nekonečných seriálů...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 komentářů:

  1. Těším se na všechny ty filmy :) A trailery vypadají vážně dobře :) Chystám se pustit do Páté vlny, ať mám náskok před filmem :)

    OdpovědětVymazat

„Květiny a knihy jsou pro mnoho lidí právě tak nezbytné jako denní chléb.“
- Honoré De Balzac

Ella xo. Používá technologii služby Blogger.