Ugly Love film a teaser trailer

Konečně máme teaser trailer na film Ugly Love!

Filmovou adaptaci bestselleru z pera Colleen Hooverové plánuje natáčet kanadská produkce Help Hackybox Pictures. Díky kampani Indiegogom se autorka knihy s výpomocí Nicka Batemana snaží vybrat peníze, aby film měl možnost dobré marketingové kampaně a kvalitního hereckého obsazení. Zatím se ještě nezačalo natáčet a film je ve fázi obsazování postav. 

Právě kanadský herec a model Nick Bateman si má zahrát jednu z hlavních postav, pilota a tajného milence Tate Collinsové s bolestivou minulostí, Milese Archera!


(Filmový plakát je pouze fan-made)

Ugly Love

"You don't want to be attracted to me, but you are. You want to have sex with me, 
but you don't want to date me. You also don't want to love me
You also don't want me to love you."

Když Tate Collinsová najde na prahu před bytem opilého cizince, netuší, že se z něho později vyklube bratrův dobrý kamarád a soused od naproti, Miles Archer. Už od začátku je to mezi nimi cítit chemií a magnetickou přitažlivostí. Tate a Miles se tak dohodnou uzavřít jednoduchou dohodu. Žádná láska, jen sex. Navíc se Tate ani nesmí ptát na Milesovu minulost a očekávat něco víc, než se společně dohodli. Dokážou svoje sliby dodržet? Tate ví, že kdyby Miles pustil svoje obranné zdi, jejich vztah by měl opravdovou šanci. Jaká tajemná minulost tedy stojí za Milesovou nenávistí milovat? Láska není vždy perfektní. Láska se může stát i ošklivou.

Celou recenzi na knihu naleznete ZDE
Jak se vám líbí Nick Bateman v roli Milese Archera?






SHARE

Unknown

Zdraví Vás Ella! Vášnivá čtenářka a malířka. Milovnice horké čokolády a nekonečných seriálů...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 komentářů:

„Květiny a knihy jsou pro mnoho lidí právě tak nezbytné jako denní chléb.“
- Honoré De Balzac

Ella xo. Používá technologii služby Blogger.